Denne boken likte jeg. Svært godt, faktisk. Derfor ser jeg med forbauselse at den oppleves som dårlig av de to diskusjonstrådene som så langt er anlagt rundt boka. Men boka er sær, det er den. Sær og filosofisk anlagt. Den ruller som tidevannsbølgen - skummer toppen mens du aner dybden. En fin leseopplevelse og egentlig trist at den er over...

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har lest den på engelsk og språket var nydelig. En vakker og sørgmodig bok om livet som var og livet som er. Den ga meg innblikk i hvordan et helt vanlig liv som ikke vekker oppsikt på noe som helst slags vis også kan inneholde rystelser, dramatikk og opplevelser nok til en hel roman.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Helt enIg. Dette var en god leseropplevelse. Godt språk og mange gode tankespring fra fortiden uten at boka ble sentimental. Jeg koste meg med hver side!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Enig med deg. Dette er min beste leseropplevelse på lenge, siden jeg leste den boka om han som tok hevn da han fant hunden sin drept. De har noe av den samme stemningen. Jeg er ikke ferdig ennå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SLars MæhlumTheaEli HagelundReadninggirl30Harald Kmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtLinda NyrudTone SundlandJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHilde