Denne begynte veldig, veldig bra, men på et vis så ender den som en kioskroman. Den er allikevel så velskrevet at jeg ikke kan si annet enn at jeg likte den mer enn godt nok for at jeg til og med kanskje leser den igjen en dag. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg ble ikke overbegeistret for boka, hovedpersonen ble for from for meg. Dette er den eneste boken av Samartin jeg har lest, men kanskje jeg burde gi "Drømmehjerte" en sjanse? Hører de fleste syns at det er den beste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte også Drømmehjerte veldig godt, og Senor Peregriño også, akkurat som Alice. Derfor er jeg veldig spent på å få lest Salvadoreña nå. Får prøve å dempe forventningene litt, så kanskje jeg ikke blir så skuffet...?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at Drømmehjerte var den beste, men Senor Peregrino var heller ikke å forakte! Gi Samartin en ny sjanse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er litt enig med deg. Jeg kjente at den ikke berørte meg på den måten jeg tror forfatteren hadde håpet på...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig med deg der. Likte boka veldig godt, liker språket hennes så godt. Synes det er lettlest og levende. men denne vippet litt over i det sentimentale og hadde litt tynnere handling. Likte drømmehjerte mye bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Drømmehjerte var den beste av de 3 jeg har lest, synes jeg. Selv om Senor Peregrino var flott også! Er veldig begeistret for forfatteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tone Maria JonassenAnn ChristinHilde H HelsethBertyHanne Kvernmo RyeCathrine PedersenArne SjønnesenVannflaskeMarit HåverstadHarald KMartinPiippokattaHilde Merete GjessingStig THilde VrangsagenDemeterJeanetteLars MæhlumStian BråthenGrogretemorJarmo LarsenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Kingsrud KvistenAmanda ABjørn SturødHildeE .Tatiana WesserlingmgeConnieDaffy EnglundLinda NyrudDiddiBeathe SolbergMads Leonard HolvikIngvild SIngeborg GEllen E. MartolMarianne TKjell P