Anbefaler denne til alle! Fordelen er at jeg har vært på Spinalonga, det gjorde den enda bedre. Skal lese den igjen.. og igjen!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 11 svar.

[ Slettet av bruker ]

synes den var tung å komme i gang med, men den kom seg ganske bra etterhvert :D Historien om "Anna" kunne de droppet, ble for banalt for min del.

Men absolutt en bok å anbefale ja :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Måtte faktisk slite meg igjennom siste halvdel av denne, slitsom og litt for uengasjerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

skal ditt i sommer gleder meg :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja dette er en god bok, som grep meg sterkt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den er bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En absolutt nydelig bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det virker som om jeg er en av få som ikke lot meg gripe av denne. Det er sjelden jeg legger fra meg bøker, men halvveis la jeg den fra meg med stor lettelse. Slitsom og masete.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Akkurat som Siri la jeg boken fra meg halvveis og leste noe annet, uten å angre et sekund. Kan ikke forstå hvorfor alle skryter den opp i skyene, den er virkelig ikke spesielt god (og oversettelsen hjelper heller ikke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Bittebittlitt enig, som i "Ikke totalt uenig". For meg ødela slutten det meget bra inntrykket jeg hadde av boken fra før. Jeg satt igjen med en følelse av at forfatteren var mettet av historien og ville avslutte fortest mulig. Slutten stod ikke i samsvar med resten av boken, det var som om noen andre hadde skrevet avslutningen for henne.

En mer gjennomført siste del og jeg hadde glatt gitt boka terningkast 6.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila