Likte den godt, men den kunne ikke måle seg med Øya!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Da har jeg avbrutt "Hjemkomsten" for 2. gang. Likte "Øya" veldig godt, og gledet meg til denne, men den fenger bare ikke. Leste en kommentar her om at første del var terningkast 1 og siste del kast 6. Har lest de første 160 siden uten at det er det helt store. Kjedelig og langdrygt. Blir det ENORMT mye bedre etter 200 sider?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Verre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har bare så vidt kommet til del to, men det slår meg at den er veldig lik Øya i oppbygning. Synes innledningen var litt vel lang og kjedelig, og håper det tar seg opp etterhvert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har akkurat gjort meg ferdig med "øya" og "hjemkomsten". Etter kommentarer jeg har lest her inne var forberedt på at øya skulle være den beste av de to. Men jeg må nok si meg uenig der. Da jeg var ferdig med "øya" var jeg skuffet, synes historien ble for lang og kjedelig, så jeg var usikker på jeg orket å ta fatt på "hjemkomsten". Men nå som det er gjort er jeg glad for det. Like siste halvdelen av denne boken veldig veldig godt. Sitter igjen med kunnskaper om den Spanske borgerkrigen jeg aldri har hatt og det blir fortalt med innlevelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg likte begge to jeg, men Øya trekker nok det lengste strået hos meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig i at siste halvdel av boka "Hjemkomsten" er best. Første halvdal av boka ville jeg gitt terningkast 1 og siste terningkast 6 !! Sjelden ei bok har så lang innledning ! Grunnen til at jeg ikke avbrøt boka før jeg kom til siste halvdel, er at vi har leilighet i Spania og jeg ville ha med meg historie fra Borgerkrigstida + litt spansk kultur. "Øya" har jeg gitt terningkast 4.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Smaken er som baken - delt ;-) Uansett er det jo strålende at du har hatt en god leseopplevelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes "øya" vare en av de bedre bøker jeg har lest på lenge, og "hjemkomsten" var ikke i nærheten av "øya"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars Mæhlum