velskrevet kriminalroman og hvor man i kjent Agatha Christie stil blir revet med og forsøker å finne løsningen parallelt med etterforskeren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

En krim fra 60-tallet som er nostalgisk gjennkjennbar i enkelte ting, plottet er i kjent stil - AC kunne ha skrevet denne, det er jeg helt enig i. Videre var det en artig vri med Hastingsfiguren i form av politimannen, mens "Poirot" satt i rullestol som ung pike. Det å trekke tråder til krigens dager og histioriske fakta var også et grep jeg likte. Dette var min første Lahlum-bok, blir nok ikke den siste til tross for at løsningen ikke var veldig uventet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja