Har lest flere bøker av samme forfatter. Denne var ikke blant de beste. Er litt bekymra for om han holder på å slippe opp for gode historier. Klarte ikke å bli noe særlig begeistra for denne boka. Kollektivt selvmord var utrolig mye mere morsom. Og en del slurv: Volomari Volotinen tar hurtigruta fra Alta til Narvik!! Slurvearbeid. Hurtigruta går ikke til Alta og heller ikke til Narvik!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig i at denne boken var en nedtur, men alle de andre festlige bøkene hans gjør at Paasilinna er en av mine favorittforfattere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Paasilinna skriver vel ikke lengre etter et hjerneslag noen år tilbake, men jeg regner med at flere av hans bøker vil bli oversatt til norsk. Jeg leste først Den elskelige giftblandersken, og senere Kollektivt selvmord, synes de var underholdende. Jeg har sansen for en god røverhistorie, men etter nå å ha lest Volomari Volotinenes første kone og andre gamle ting og så avbrutt Prosten og hans forunderlige tjener, tror jeg nok det blir en Paasilinnapause.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt enig. For meg blir det en meget lang pause fra hans bøker. Kapitellet om "antikke kjønnshår" hele tiden benevnt som f.... hår , ekkelt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaDemeterTove Obrestad WøienEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine Pedersen