god krimbok. cleeves skuffet ikke, synes denne var den beste av de 4 om Perez

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har lest flere av henne og det ga mersmak. Hun skriver godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Akkurat Shetlandsserien bør du lese i riktig rekkefølge, siden den handler en del om etterforskeren Jimmy Perez og hva som skjer i hans liv. Tror det blir litt rart hvis du leser det hulter til bulter. Rekkefølgen er Svart som ravnen (Raven Black), Hvite netter (White Nights), Røde knokler (Red Bones) og Blått lyn (Blue Lightning).

Har nå lest to og en halv i Vera Stanhope-serien, men de kan nok leses i vilkårlig rekkefølge.

Ellers er det nok med henne som med de fleste andre krimforfattere - man trenger å lese noe annet innimellom. Leser du alle bøkene etter hverandre, blir det kanskje litt likt... Men jeg liker landskaps- og personbeskrivelsene hennes godt, og så den langsomme, rolige fortellermåten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv gjorde ikke jeg det, men iom at jeg lånte bøkene på biblioteket så var ikke alle inne i rett rekkefølge. Kommer til å lese flere av henne i fremtiden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokatta