Dette er det andre, og min siste, møte med Cleeves.
Kort sagt er dette et lukket-rom-mysterie på en øy langt ut i det store intet. Vi er på Shetland igjen, men ikke så mange sjark i solnedgangen som i den forrige jeg leste. Politimannen er smart, befolkningen ikke fullt så eksotisk og mysteriet er tett.

Alt ligger til rette for en fin leseopplevelse.
Og Cleeves leverer varene.
Jeg ble virkelig i stuss underveis til løsningen og avslutningen var overraskende og ikke så rent lite dramatisk.
Flott, slik liker jeg mine krim-mysterier!

Et lite minus for de siste 2-3 sider. En slik fortelling trenger ingen gledelig slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hmmm...siste som i "aldri mer"? Dette er bok fire - jeg har lest de tre første på norsk, av en eller annen grunn, så da har jeg tenkte at jeg skal ha nr fire på norsk også. Venter og venter. Likte Perez :) Holder på med Vera Stanthorpe-serien hennes, har lest to, hvorav den ene var bra og den andre spennende, men ikke fullt så bra. Men sånn er det jo som regel med krimforfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har den leie tendens til å Stormlese en forfatter. Liker jeg vedkommende, så leser jeg alt jeg kan komm eover av vedkommende til jeg går HELT lei.
Jeg har ikke kommet så langt enda med denne forfatter.
Men det er kanskje lurt å se på noe av de andre seriene hennes?

Vi får se...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg liker en forfatter, og da særlig krim eller SciFi, så har jeg en lei tendens til å lese, lese, lese alt jeg kommer over. Det er egentlig temmelig dumt. Jeg er såååå lei en hel rekke forfattere...
I dette tilfelle tror jeg at jeg tar en pause etter "White Nights" og "Blue Lightning".
Jeg er ikke helt sikker på tittelen.
Jeg husker da virkelig ingen tordenbyger, eller blingser jeg helt nå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieGrete AastorpCarine OlsrødVannflaskeCamillatuhamreConniePiippokattaKjetilTone SundlandLeseaaseKnut SimonsenSynneMLene AndresenReidun Anette AugustinRisRosOgKlagingToveStig TEvaIngvild SKarin Bergandreas h. o.Jakob SæthreAnn ChristinIngunn SKirsten LundJulie StensethHeidi HoltankntschjrldLilleviPrunellaUnn BjørklundLars Johann MiljeHilde  KInge KnoffTine VictoriaSilje HvalstadTrygve JakobsenAvaSigrid Nygaard