Gud bedre, så langdrygt dette var. Hadde sett for meg en hyggelig strikkebok, men den tok jo aldri slutt. Mye bedre strikkebøker enn dette på markedet..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Spennende hvor ulikt vi bokelskere reagerer på bøker. Selv storkoste jeg meg med denne romanen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den var vel ikke helt "min type bok" i utgangspunktet, men jeg var på utkikk etter en bok med handling fra en strikkebutikk, og jeg leser alltid ferdig de bøkene jeg starter på - dessverre, tenker jeg av og til. Men det er klart denne kan treffe noen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På grunn av denne siden har det blitt mye mer spennende lesning her i gården, og det fryder meg, men fører i blant til at jeg starter på bøker som ikke er helt i min gate heller. Det har vært vanskelig for meg også å legge vekk en bok som ikke faller i smak. Samtidig kan jeg bli ergerlig på meg selv for at jeg ikke avbryter, men må være "flink pike." Dette øver jeg meg på;-)))

Nyt de bøkene du liker og legg vekk dem som ikke faller i smak.Der er jo alltid andre bøker å fryde seg over.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

NorahDemeterEgil StangelandKirsten LundHarald KAnette Christin MjøsLailaPiippokattaRufsetufsaLena Risvik PaulsenIngunn SChristoffer SmedaasLesevimsaToveBookiacTor Arne DahlAnne Berit GrønbechMorten MüllerAkima MontgomerygretemorSynnøve H HoelAnn ChristinHildaVibekeBeate KristinVioleta JakobsenAmanda AChristofer GabrielsenAnneWangMarit HåverstadTherese LierNina J.B.Karamasov11Readninggirl30SolveigPerSpelemannThomas Heie H.Tore OlsenLilleviMartine Gulbrandsen