Helt ok, men ikke mer. Synes de to andre bøkene før denne var bedre. Var litt for enkelt å finne ut hvem som var mørderen tidlig i boka.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Enig med deg. Syntes både Hypnotisøren og Paganinikontrakten hadde bedre plot. Dessuten ble det litt for mange rare sammentreff med søsteren som ble kritisk for oppklaringen av saken. Men liker Jonna og neste bok står definitivt på lista. Satser på en oppsving med litt mer fortelling rundt selve Jonna også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig uenig faktisk. Denne boka var så spennende synes jeg og satte de to andre bøkene helt i bakevja.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes heller ikke denne var mer enn helt OK - ble litt skuffet faktisk. Den ble litt langtekkelig i midtpartiet, og jeg begynner å få en følelse av serieproduksjon. Dessuten irriterer de korte kapitlene meg. De skal sikkert bidra til å øke tempoet og intensiteten i fortellingen, men jeg synes bare det blir unødvendig masete. Jeg likte forøvrig de to første bøkene bedre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte hypnotisøren veldig godt, men etter den har det gått bare nedover etter min mening. Ildvitnet kjedet meg til tider og når jeg klarer å gjette morderen etter 100 sider, og det ikke er noen overraskelser eller uventede vendinger i historien, blir jeg skuffa. Her er det bare snakk om, som du sier, serieproduksjon og å tjene penger. Sier takk for meg til Kepler.....mange andre forfattere som gjør dette sååå mye bedre....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

KjerstiTurid KjendlieFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorah