Altså. Jeg hatet alle karakterne, forstod ikke hvorfor alt ble så dramatisk over småting og ville egentlig bare skrike til forfatteren. Språket gjorde at jeg følte meg mentalt syk i flere uker.

Dette er også grunnen til at den er rimelig awesome og hadde et plot som krevde at jeg leste videre, og jeg formet et sterkt hatforhold til Heathcliff. Anbefales til alle som bare har lest Austen før (som meg) og trodde at alt var som Jane beskskrev det sosiale livet. Anbefales også til dere som takler gammel-språk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hatet egentlig Catherine mest av alle. Fikk ikke noe ut av boka, og kommer ikke til å lese den igjen

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg støtter deg 100 %.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og som jeg har sagt til mange andre også: karakterene i denne boka er ikke ment å være likandes. De oppfører seg som noen egoistiske idioter de fleste av dem. Men det gjør jo også boka ganske menneskelig. De feiler kontinuerlig, de ødelegger for seg selv og andre, og ender med å kjøre seg selv i grøfta.

En av mine absolutte favoritter forresten. Kan leses igjen og igjen og igjen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Der sa du det. Jeg kommer nok aldri til å ta i boken igjen fordi, men den fikk meg virkelig til å tenke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeNorahStig TLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeDemeterBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyePiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein Kippersund