Spennende og skummel. En annerledes fortelling som alle bør ha i bokhyllen (og lese).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg holder på med den nå. Jeg er snart halvveis og er på god vei inn i Sankta psykos mystiske verden sammen med Jan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva synes du til nå?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for at du minner meg om denne boka!
Jo, den var spennende, muligens litt oppkonstruert. Men den er grei nok som krim/spenning som avkobling mellom andre bøker.
For meg så er krim/spenning/thrillere god avkobling. Jeg er glad for at jeg ikke lever i slike innfløkte plott i virkeligheten. Da hadde sikkert ikke det å lese bøker som dette fristet i det hele tatt.
Det er jo en stund siden jeg leste den ut nå. Har lest en del bøker siden jeg ble ferdig med den, men så nå at jeg hadde glemt å legge inn lesedato på denne.

Jeg ble jo litt nysgjerrig på Johan Theorin, og gikk rett over på "Blodleie", som også var helt grei som spenning og fikk en opplevelse av Ølands natur og landskap, hvor jeg aldri har vært.
Jeg har igjen å lese "Nattefokk". Og da har jeg jo sikkert tatt for meg bøkene hans i gal rekkefølge, men jeg tror ikke det har den helt store betydningen i dette tilfellet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TVannflaskeLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit Grønbechritaoline