anbefales. rett og slett. ikke ferdig med boken ennå, den tar tid å "fordøye" siden den gjør ett sterkt inntrykk, så legger inn pauser, dvs leser andre bøker innimellom :-)

da er den ferdiglest. uutslettelig inntrykk, sjokk, vantro,sorg...det er det jeg sitter igjen med. men en fanatstisk bok, flotte beskrivelser av steder og mennesker! som sagt tidligere, anbefales!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg leste denne boka en sommer. Den gjorde så sterkt inntrykk at jeg senere kjøpte Mao-biografien av samme forfatter (uten at jeg har lest den...) Jeg fortalte alle rundt meg om ting jeg hadde lest i denne her - sikkert en plage - men jeg leste opprørende ting og måtte bare! Anbefaler den sterkt!!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du finner flere tråder om denne boken her på bokelskere, og det er mange som har latt seg begeistre. Jeg leste den for en tid tilbake og har registrert den som favoritt. En fantastisk bok, interessant, lærerik og rystende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagDemeterKirsten LundTanteMamiegretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenVannflaskeRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenReadninggirl30Kjell PsveinSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland Skjeggerud