Hmm... Elsket Rubasjov og Kjærligheten men Backman og denne? Vet ikke ennå. Virker forferdelig forutsigbar, mye stjeling av idèer (pastisjer? (Falskmynterne i Sachsenhausen)... Håper han har noen overraskelser på lur :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er Vallgren-fan og elsket Kjærligheten og Rubasjov jeg også, men han kom ikke helt opp med denne. Alikevel er det en bra bok synes jeg og kan godt anbefale den videre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aiai.. Denne har jeg gledet meg til, men syntes den kom litt "i det stille". Skal lese den, og håper at den er god. Liker også veldig godt de to første bøkene hans, og håper derfor inderlig at du tar feil angående denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La den vekk... Heldigvis er smaken som baken :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
  • yes delt :-) Jeg likte den - men har enda ikke lest Kjærligheten og den andre - heller ingen av de det hevdes han stjeler fra - derfor, bare pluss fra meg - på toppen av alt, fantastisk lest av Remlov.
Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

NorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeHeidi HoltanJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaVannflaskeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit GrønbechBerit RbrekAvaLisbeth Marie UvaagMorten Müller