tankevekkende og vakker bok selv om temaet er trist

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Trist og vemodig. Som far, bestefar og glad i barn blir jeg lei meg når barn blir utsatt for omsorgsvikt, slik vi opplever gjentatte ganger i "Reisen hjem". Dette er forfatterens første bok. Likte man den bør man kanskje kikke på "Aldri alene" som forfatteren skrev fire år senere. Også det en rørende bok om et liv helt utenom det vanlige.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, men heldigvis må jeg tilføye. Hos fostermoren får hun den omsorgen hun har manglet i løpet av de få leveårene. Innrømmer at jeg leste boken ut iløpet av få dager. Den er så absolutt tankevekkende. "Fostermoren" blir så inderlig glad i denne jenta som så tilfeldig havnet hos henne. Får innsikt i at hun i alle år har savnet sitt eget barn som gikk bort så tragisk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg skriver omsorgsvikt mener jeg selvsagt både Addy og Sharla. At de skulle treffe hverandre til gjensidig glede og nytte må vi kunne si var et lykketreff for begge to!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne Berit GrønbechBård StøreHarald KStig TkntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Ellen E. MartolPiippokattaAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarGIngeborg GTine SundalTatiana WesserlingDemeterRandiSynnøve H Hoelingar hMcHempettPer LundIreneleserLailaPrunellaKirsten LundMonica Carlsen