Denne innfridde ikke forventningene! Gledet meg stort til denne, da forhåndsomtalen tiltrakk meg veldig. Fortalte om denne i lesesirkelen (før jeg hadde lest den), og vi skal diskutere denne i overmorgen. Spennende å høre hva andre mener.

Synes boka ble litt rotete, jeg datt fort ut av handlinga. Klarte ikke å konsentrere meg helt om den. Leste denne samtidig som jeg hørte på lydboka En svunnen tid av Kate Morton. Begge var litt like på den måten at de handlet om store slott, gamle ugjernninger, hemmeligheter, kjærlighet, hopping frem og tilbake i tid, og flere andre fellestrekk. Mortons bok likte jeg ikke, og mulig det smittet over på mitt inntrykk av Skovs bok?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Lesesirkelen var heller ikke fornøyd! Alle likte boka dårligere enn det de regnet med ut i fra forhåndsomtalen. Litt rotete, vanskelig å skjønne hvem alle personene var, mulig dårlig oversettelse da mange setninger måtte leses om igjen flere ganger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes også denne boka var rotete. Det var vanskelig å følge med alle personene og mengdene med hendelser.

Det virker som boka er gått i trykken uten å være korrekturlest. Flere steder opplevdes det som jeg leste på dansk.Det var også skrivefeil.

Det jeg likte ved boka er at L.C.Skov utfordrer leserens toleransegrense ved å skrive om tabubelagte emner. Når det er sagt kunne hun godt fordelt dette på flere bøker, for det ble litt for mye etter min mening. Likevel; boka var temmelig ulik alt annet jeg leser, så jeg vil gi den et plusspoeng for det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det som sto bakpå boka tiltalte meg, så jeg lånte den på biblioteket. Jeg syntes den var rotete jeg også, og likte den ikke i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FriskusenBerit RBente L.Hilde Merete GjessingHanne Kvernmo RyeEirin EftevandLinda NyrudEgil StangelandHarald Kmay britt FagertveitVegard Nordin LøvåAkima MontgomeryPiippokattaCarine OlsrødNicolai Alexander StyveMai-Britt GrøsfjeldHeidi LRufsetufsaBertyritaolineSolMarit AamdalIngunn SAnne Berit GrønbechSiriG LBjørg L.Lars Johann MiljeBjørn SturødsomniferumGromgeKarin BergMartinKirsten LundStian AxdalKristin71NorahKarin  Jensensiljehusmor