Anbefales! Lydboken var kjempebra - spennende og overraskende. Men jeg hadde en anelse om slutten, så ble glad da det viste seg å være riktig :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

En av mine mest spennende leseropplevelser fra barndommen. Hjertet i halsen og bitende negler.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tenk at denne fremdeles er på trykk. Den snikleste jeg som 10 åring ettersom den oppholdt seg i den "voksne" bokhyllen. Nå kan du fortsette med "Den Røde Pimpernell Blir Brysom". Og så må du se filmen med Leslie Howard i hovedrollen.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Leslie Howard som Den Røde Pimpernell er uovertruffen, men det er også en relativt ny tv-serie (rundt 2000) med Richard E. Grant som pimpernellen som er verdt å se.

Dette har vært en av mine absolutte favorittbøker siden jeg var rundt 10 år, faktisk - den kom i bokklubbens barn den gangen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TuridmajaHelen SkogIngeborg GIrakkHarald AndersenAnne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30Margrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy Englund