Jeg syns innimellom det er litt vanskelig å skulle kategorisere bøkene innenfor de alternativene som er oppgitt. Jeg fikk en flott utgave av Shakespeare's samlede verker til jul, og har begynt på En midtsommernatts drøm, men når jeg er ferdig med den, skal samlingen stå på "leser" eller "skal lese"? "Har lest" går jo ikke når jeg kun har lest ett av stykkene i boka... Kunne det ikke vært et alternativ som het "Har i bokhylla"? Eller går det under "skal lese"? Åh, luksusproblemer...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 15 svar.

Har det samme problemet med mange av mine bøker. Liker ikke å putte ting under "Skal lese" når de nå engang er påbegynt, og nekter å sette dem under "Har lest" før de er ferdige. Har fremmet forslag om en ekstra "Pause-kategori" her inne, med tanke på den slags bøker og også andre verk man for en eller annen grunn må ta en lengre pause fra enn vanlige lesepauser.

Håper, håper, håper vi får det i nyttårsgave! Om "bokelsker-gudene" hører vår bønn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, en slik "pause-kategori" hadde jeg også satt pris på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det hender jeg tar pause fra bøker. Jeg setter avbrøt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg! Har savnet å kunne skille mellom "skal lese" og "har i bokhylla". Hvis en har over 1000 bøker i bokhylla registrert på skal lese, er det greit å kunne luke ut f.eks. de 50 en ønsker å lese først. Slik ville det være lettere å organisere seg i boksamlingen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For meg så er "skal lese" og "har i bokhylla" akkurat det samme. "Ønsker meg" derimot er bøker jeg ikke fysisk har.

Hvis du ønsker å redusere "skal lese" hylla, som jeg innrømmer å ha gjort, så må du legge de inn uregistrert med en gang. Trykker du leser eller skal lese, må du slette og begynne prosessen på nytt.

Legg til bok er den øverste boksen når vi skal registrere bøkene våre, og den trykker du på, hvis du ikke ønsker at boka skal komme opp i "skal lese" køen eller noe annet. Den kommer allikevel med i det totale antallet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen krise å ha en hop med bøker i "leser"-kategorien for meg. Forslaget med pauseknapp likte jeg;-D Er det slik at du mangler et sted å sette lesedatoen? Tror jeg er mitt verste dilemma med akkurat denne typen greier...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når jeg leser samleutgaver har jeg det på leser til jeg er ferdig med samleutgaven. Ellers søk opp samleutgaven istedfor hver enkelt bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville valgt en "selvstendig" utgave av "En midtsommenattsdrøm" og skrevet 'har lest' på den. Slik ville jeg delt opp hele utgaven av samlede verker og skrevet 'har lest' etterhvert som de blir fullført. De finnes jo som enkeltutgaver her på boksidene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er det jeg endte opp med å gjøre :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ser det! Ser bra ut! Elegant utgave av samlede!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Poenget er å ikke flytte på bøker, men bruke programmet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forstår hva du snakker om, tror jeg. Jeg har også en del bøker som jeg leser i nå og da. De er slettes ikke lest ut, men heller ikke lagt bort eller avbrutt. Noen plasserer jeg under "Oppslagsverk", noen i bokhyllen "Lesepause", selv om de strengt tatt ikke hører hjemme noen av stedene.

Ja, selvfølgelig et deilig luksusproblem! Men kunne vi ha hatt noe som het "Leser innimellom", "Leser fra tid til annen" eller noe i den dur? "Leser når jeg trenger det" - en kategori?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Leser innimellom" - den likte jeg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her kan "pause" knappen være god å ha, dersom den fantes da!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøker som jeg har begynt på, setter jeg under leser. De som står på vent i bokhylla sette jeg under skal lese.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TVannflaskeLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud Husevåg