herregud så fantastisk denne boken er! jeg ble ferdig med den for noen dager siden, og jeg merker jeg må lese den igjen veldig snart. føler meg veldig ensom uten den.

Godt sagt! (11) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Jeg også følte meg så ensom når jeg ble ferdig med denne. Er over et år siden nå, og jeg savner den fortsatt! Gleder meg til å lese den igjen! Men først skal jeg få lest de andre bøkene hans.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min favorittbok nummer én. Jeg lo godt da Mattias løp etter sauene og prøvde å varme seg på dem :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå leser også jeg Buzz Aldrin. Jeg har sett den på TV, og alle dere bokelskere som omtaler denne boka i så flotte ordelag. På biblioteket sto den oppstilt blant mange andre. Jeg bare måtte låne den. Jeg gleder meg til å fortsette.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En nærmest magisk leseopplevelse. Det går år mellom slike vakre bøker. Sukk...har lyst å ringe & plage Johan Harstad og be han skrive bok på minst 1400 sider neste gang :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Det er den beste boka eg har lese. Miniserien var nesten like bra! Vanskeleg å samanlikna eigentleg, for det er så annleis å uttrykka stemningar og kjensler med ord enn med film. Men eg synest boka vart tolka bra i overføringa til film. Eg hadde berre lyst å hoppa inn i filmen og bli med på båten i slutten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg synes serien var like bra, faktisk. den var nydelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den er så fiiin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka fikk meg til å høre på Cardigans igjen, som jeg ikke hadde hørt på mange år.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

boken fikk meg til å ville flytte til færøyene

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Vel - det er lite og trangt der for oss som ikke liker småsteder. Men absolutt verd en tur. Helt spesielt. Folk, naturen, maten osv Jeg skal tilbake en gang...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg liker småsteder, og jeg liker "stygt" vær, og jeg liker naturen. virker som et perfekt sted for meg. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Meg også. Elsker steder med hav og forblåst natur :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

/serien

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

somniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm LyseboritaolineKirsten LundCecilie MLailaHeleneEgil StangelandLene AndresenMorten MüllerGodemineStig THilde Merete GjessingHilde VrangsagenMarit HøvdeInger-LiseIreneleserG LIngunn STerje MathisenCarine OlsrødAneKorianderBjørg L.Julie StensethKarin BergPi_MesonJarmo LarsenTatiana WesserlingHarald KRuneFride LindsethVidar RingstrømPiippokattaCathrine PedersenBjørg Marit Tinholt