Denne boka har jeg brukt 2 år på å lese. Av andre innlegg om denne boka, ser jeg at flere har måttet bruke lang tid og mange pauser. Den er tung, både på grunn av grusomme beskrivelser fra krigen, men også pga mange ord, titler og navn. Jeg for min del syntes også at det var tungt å lese en bok på over 1000 sider som nesten ikke hadde kapitler! Selv om jeg brukte lang tid, og leste mange bøker i pausene fra den, så er dette en bok jeg anbefaler. Kanskje spesielt til de som interesserer seg for historie/krig. Den er veldig godt skrevet og jeg føler at jeg har lært mye nytt om andre verdenskrig selv om dette er fiksjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boka lider av at forfatteren har drevet for mye research og vil ha med alle opplysningene han har gravd fram. Problemet blir at bokas karakterer blir flate og, etter 100 sider, uinteressante. SS-mannen Aue er den samme etter 1000 sider.

Du kan lese den som en statistisk årbok for SS 1940 - 1945.

Boka er oppskrytt. Beklager.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeAnne Berit GrønbechLailaBjørg Marit TinholtDaffy EnglundBenedikteBerit RKirsten LundHarald AndersengretemorHeidi LStig TTor-Arne JensenPiippokattaNorahElla_BReadninggirl30TheaRade AlmudaffarmarithcEmil ChristiansenJanne Kristin HøylandTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågDemeterEgil StangelandHarald KAnette Christin MjøsRufsetufsaLena Risvik PaulsenIngunn SChristoffer SmedaasLesevimsaToveBookiacTor Arne DahlMorten MüllerAkima MontgomerySynnøve H HoelAnn Christin