Min sønn på 8 år anbefalte veldig denne boken, og som mamma med stor lidenskap for bøker må jeg motivere ham til å fortsette å lese. Derfor leser jeg gjerne bøker han selv liker. Kunstdetektivene er en serie han har veldig sans for, og har lest de aller fleste. Denne boken, Bergen-mysteriet, er den foreløpig siste i serien. Stig Sortvik terroriserer nå David og familien på deres ferietur til Bergen. De ville reise innad i Norge, for de trodde han ikke ville følge etter dem der... Nei, og nei. Sortvik har en egen evne til å lese deres tanker ;-) En Picassoutstilling i byen går ikke ubemerket for seg, og her får man både bykunnskap og spenning med på kjøpet. Til og med en solid dose uskyldig ung kjærlighet!

En flott serie for 7 - 13 åringer. Langt mer spenning enn jeg kan huske fra min egen barndomslitteratur, mange illustrasjoner og bra språk.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har lest den. Den er rå kul. Alle guttene i klassen(2.klasse)har dilla på den serien, skjønner dem godt for den er bare helt rå bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Las denne for ei urolig 5.klasse. Gutta erklærte før vi fekk begynt at dei hata å høyre på høgtlesing, men satt som tente lys. Dei fleste er godt i gang med dei andre bøkene, og enkelte har bøker på ønskelista si for fyste gong! : )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TVannflaskeLinda NyrudMarianne_AvaBenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyeKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud Husevåg