Ble inspirert av et blogginnlegg jeg så, der det var snakk om at bøker ofte blir til film. Det er veldig ofte at bøker blir til film, men bøkene er alltid best. Men det er mange bøker jeg ville sett som film. Blant annet Fiji Kitsune, I sverdets tid og Guds venstre hånd. Hvilken bøker ville dere sett som film?:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Kunne tenkt meg å se en tv-serieversjon av Stekte Grønne Tomater på Whistle Stop Cafe. Det er jo allerede laget en fantastisk filmversjon av den, med flotte skuespillere. m Men grunnet formatet er så mange av de flotte karakterene enten fjernet, blitt mindre eller slått sammen. Jeg skulle så gjerne sett alle bakenforhistoriene til personene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg har veldig lyst til å se Señor Peregrino av Cecilia Samartin som film! Den ble veldig fint "filmatisert" i mitt eget hode mens jeg leste den, men hadde vært koselig å se den på tv-skjermen også :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg elsker Jane Austen, først og fremst som bøker men også alle filmene. Ellers har jeg sett Karin Fossums filmatiserte bøker som jeg likte godt og vil gjerne se flere av dem. Saras nøkkel vil jeg gjerne se, og håper snøbarnet blir filmatisert. Ellers hadde det vært hyggelig om Kate Morton sine bøker , kom som film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husker at da jeg leste "A Thousand Acres" av Jane Smiley, hadde jeg rollelisten helt klar, - jeg så for meg en rekke kjente amerikanske skuespillere i hovedrollene:) Så ble den filmet med noen helt andre, og med store endringer i handlingen, - stor nedtur:(

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kunne tenkt meg til å se Hjemkomsten av Kate Morton, men er litt usikker på om det hadde blitt en bra film. Har i lang tid ønsket at Fuglesang (av Sebastian Faulks) skulle bli film, ser at det blir filmatisert nå, så gleder meg til å se den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

HELE A Series of Unfortunate Events av Lemony Snicket. Det er laget en film med Jim Carry basert på de tre første bøkene i serien, men de resterende ti (deriblant de beste, synes jeg) er ikke filmatisert. Jeg liker den filmen som er lagd, men skulle gjerne sett hele serien filmatisert, eller kanskje som en TV-serie?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg håper Salvadorena kunne blitt filmet.. egentlig alle bøkene til Cecilia Samartin. De er så varmt skrevet :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har faktisk ikke lest Samartin sine bøker, men har veldig lyst:) Hørt at de er veldig gode bøker:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde likt å se Miraklene i Santo Fico. Det nå være en fornøyelse å se alle de vakre personlighetene i den sjarmerende Italienske småbyen :-)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Kjell F TislevollKuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokatta