Denne boken likte jeg utrolig godt! Kul hovedperson og jeg ble helt oppslukt av handlingen. Dette er en slik bok man ikke klarer å legge fra seg. En bok alle burde lese:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette er den andre boken jeg leser av Gillian Flynn på kort tid, neste bok kommer jeg nok til å vente litt lenger med fordi disse to ble litt for like til å lese rett etter hverandre.

Forfatteren er inne på samme sporet som hun begynte på i Sharp Objects, dette er en mørk krim med en forstyrret hovedperson som prøver å finne ut av hva som egentlig har skjedd. Hovedpersonen er igjen en dame i 30 årene som har flyttet fra en småby som hun har ett mildt sagt anstrengt forhold til.

Når man kommer forbi likhetene så er det mange ulikheter også, bakgrunnen, plottet og handlingen er original og interessant. Denne boken er også lagt opp litt annerledes, samtidig som vi følger hovedpersonen i nåtiden får vi korte tilbakeblikk på hva som skjedde den dagen familien til hovedpersonen ble drept for 25 år siden. Dette virkemidlet likte jeg, på denne måten bygges spenningen opp og vi får vite hva som skjedde fra flere av de involvertes perspektiv.

På slutten flettes alt sammen, selv om jeg synes det var noe urealistisk. Det hadde gjort seg med en tvist mindre og en noe enklere løsning, men alt i alt er det en veldig god bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

enig med deg! Fikk lyst til å lese mer av henne etter dette!:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenIngvild STine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg Ristvedt