Anbefaler på det varmeste hele serien om Shardlake; Oppløsning, Mørk Ild og til sist Monark. Bøkene gir en flott innsikt i hvordan det engelske samfunnet var organisert på 1500 tallet fra konge og ned til menigmann. Jeg er blitt skikkelig "fan" av denne tidsepoken, spesielt i forhold til hvordan kongene styrte. Den første boken jeg leste om dette emnet, var "Søstrene Bolyen" av Philippa Gregory. En flott start i forhold til Shardlake serien. Den neste som står på min liste nå er "Den hvite dronningen" av Philippa Gregory. Gleder meg masse!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Nå har det jo kommet en bok til i denne serien - Åpenbaring. Hvis det er ønske om å lese mer fra omtrent samme periode, kan jeg anbefale "Martyr" av Rory Clements. Her er min omtale av den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tusen takk for tips! Skal sikre meg begge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset du! De skal jeg sjekke ut! Jeg er akkurat ferdig med den hvite dronningen og har tidligere lest boken om søstrene... Jeg rett og slett Elsker slike bøker! Send gjerne flere tips min vei om du kommer over noe. Phillippa Gregory har skrevet veldig mange bøker om emnet, og jeg har kjøpt dem alle på engelsk, men jeg synes det er så tungt å lese dem.. Så hvis jeg ikke orker vente lenger, så må jeg vel bare komme over det! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant denne innbundet på notabene til 49,. så den måtte bare bli med hjem. Har ikke lest mørk ild og oppløsning, må de leses i rekkefølge eller kan de leses uavhengig av hverandre...håper det...Har leste søstrene Boelyn og den likte jeg veldig godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vil nok anbefale deg å lese de i riktig rekkefølge siden bøkene spiller litt på hendelser i forrige bok. Ellers er det frittstående bøker så det er ingenting i veien for å lese de uavhengig av rekkefølge. Det blir bare litt krøll med tidslinjen og referering til tidligere hendelser og mennesker. Du kan glede deg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias