Det er en stund siden jeg hørte den som lydbok og den var tung å komme gjennom.Her tar fantasien helt av så det blir altfor vilt,men det har vel noe med at en er i helsevesenet selv.Denne anbefales ikke av meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Har aldri vært spesielt glad i Anne Holt, verken i damen eller bøkene hennes. Men denne likte jeg. Samarbeidet med legebroren gjorde susen. For meg var det rett og slett fagmiljøet, teknikken og det unorske plottet som var utslagsgivende. Jobber i helsevesenet jeg også, og det er noe av grunnen til at den fenget meg. Og nettopp legebrorens kunnskap tilførte boken den troverdigheten som var nødvendig. For meg ble det både en spennende og interessant leseopplevelse. Ikke toppscore men en sterk 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AnneWangTatiana WesserlingNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmKirsten LundHarald KSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne MidtsundPiippokattaMarit HøvdeBertyTone SundlandStig TTheaKaren RamsvikHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingEllen E. MartolToveKaramasov11Vibeke