Som nok de fleste vet så er historien i denne boka filmatisert. Jeg har sett filmen et par ganger og den er helt herlig synes jeg. . Stemningen er til å ta og føle på hele tiden og skuespillerprestasjonene er også så utrolig bra. Rett og slett en gripende film og jeg ser den gjerne for tredje gang.

Boka derimot synes jeg ikke svarte til forventningene. Antagelig er det fordi jeg likte filmen så godt at jeg ble skuffet. Jeg gir den terningkast 4, mens filmen hadde fått en sekser av meg. Altså kommer ikke den vanlige oppfattelsen fra meg, den at boka er bedre enn filmen. Likte absolutt filmen best.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten LundMads Leonard HolvikAvaHarald KKjell F TislevollTanteMamieVegard BorgenNorahStig TMarit HåverstadReadninggirl30VannflaskeAnn ChristinDolly DuckLisbeth Marie UvaagDemetergretemorTor-Arne JensenmgeTone HTheaINA TORNESJanne Kristin HøylandArne SjønnesenRonnyIreneleserSolveigTuridmajaInger-LiseEivind  VaksvikToveBertyPiippokattaDaniel S.EvaCarine Olsrød