Slitsom intrige a la DVK, MEN Brown har en utrolig kunnskap om frimurerne og symbolikk. Morsomt og lærerikt sjøl om dette ikke er stor litteratur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg må si meg enig med Chat noir her. Jeg synes han kunne fint spart seg for de siste 50 sidene i hvert fall. Den konkluderende delen ble for mye svada for meg rett og slett. Boka i seg selv var grei nok, men jeg synes den var treg å komme meg gjennom. Ikke en pageturner som de andre bøkene hans.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Av de tre bøkene hans, (Angels & Demons, Da Vinci Code, The lost Symbol), syntes jeg denne var den kjedeligste. Han forsøker å bygge opp et plot, men på slutten går luften ut av hele greia, og en føler seg snytt og angrer nesten på at en har spandert flere timer på å lese dette. Tror ikke vi vil se noen film fra dette manuskriptet!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

KuboaaEileen BørresenDemetermgeHeidiTonesen81Christoffer SmedaasMarianne  SkageIngunnJMads Leonard HolvikElinBeMalinMarianne AugustaAnn ChristinSynnøve H HoelIngvild SStine AskeKirsten LundEli HagelundGrete AastorpTheaKristofferDaffy EnglundlittymseGro-Anita RoenTine SundalAlex NietoMalinn HjortlandAnne-Stine Ruud HusevågAkima MontgomeryBjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaLinda Nyrud