Les første kapittel. Det er alt jeg ber om. Ett eneste kapittel, hvis ikke du er hekta da, så trenger du ikke lese den. For du kommer til å elske den!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 31 svar.

Må få takke Suzanne Collins for at hun fikk hekta sønnen i huset i hvert fall. Godt å se ham slite med å legge den fra seg :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste alle bøkene i løpet av en helg :D Love them!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fullførte den første boka i trilogien i går. Jeg synes de første 50 sidene gikk litt tregt, men så satt jeg i saksa. Bladde og snudde og leste og koste meg. Lo og satt spent og klarte rett og slett ikke å legge fra meg boka. Hadde boka fenget meg fra side 1 hadde den fått terningkast 6 hos meg, men jeg ga den en 5. Og jeg har fått enda en ny favorittbok. Gleder meg allerede til fortsettelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hadde hørt så mye om den før jeg leste den, og hadde skyhøye forventninger. For å si det slik: jeg ble ikke skuffet! Klarte knapt å legge fra meg boka!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Se battle royale. Det er alt jeg ber deg om. Liker du The hunger games og trenger mer, se Battle Royale. Jeg likte boka kjempe godt, men fikk fornemmelser av Battle Royale, en film som tar opp ikke bare sammfunnsproblemene i japan med det vi også kjenner til her. Gjør det gjør det :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg så filmen og leste boka Hunger games for en tid tilbake. Jeg likte dem veldig godt, men ikke orket å begynne på bok 2 og 3 enda. Jeg så Battle Royale for et par uker siden. Denne likte jeg ikke noe særlig. Den ble for brutal for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

synes det nesten e spennende av at du ikke likte den... første levende personen som har sagt det i mine ører.. (ikke at mange ulevende har sagt det) For her dras det opp så mye problemer verdens problemer ( i mitt øye) spennende :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har sett Battle Royale flere ganger. Syns den er utrolig! Har aldri lest boken da. Men ettersom jeg likte Battle Royal så hadde jeg gode forhåpninger til denne boken som er samme konseptet :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nettopp lest Battle Royal, så sikkert i overkant positiv til den, men les den. Veldig bra bok. Vil si den er bedre en filmen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Skal legge den på leselisten! Takk for tips!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er mange år siden jeg leste Battle Royale, men husker veldig godt at jeg elsket den boka. Selv om jeg også elsker The Hunger Games, og den boka alltid vil ha seks stjerner hos meg, synes jeg faktisk battle royale var bedre. Det jeg elsket høyest ved den boka var at den var så orginal, jeg hadde aldri lest noe liknende. Så i min verden vil nok Battle Royale alltid være "orginalen", uansett hvor godt jeg likte The Hunger Games :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt sagt! :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte Hunger Games bedre en Battle Royale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

filmene eller bøkene? eller begge to?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest noen av bøkene (selv om de står på lista, og skal leses etterhvert), så synes jeg at filmen Hunger Games var bedre enn Battle Royale. Likte vel utførelsen bedre, med allusjonene til de gamle romerske sirkusene, Tyskland i mellomkrigstiden osv. Dessuten likte jeg karakterene i Hunger Games bedre. Det er et eller annet med hvordan japansk skoleungdom ofte portretteres på i film som jeg synes er veldig rar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

skjønner hva du mener. Jeg er bare frelst jeg av hele Battle royal konseptet deres og hvordan de bare utfører ting som er på kanten. :) Men elsket The hunger games også....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg tvilte lenge på om jeg skulle lese den men så ga jeg den en sjans og er så glad for det! Ikke en bok jeg ville trodd at jeg skulle like, men den er utrolig spennende. Liker Katniss som hovedperson veldig godt. Bok nr 2 er også kjempebra, men synes 3'ern falt litt ut...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror jeg er veldig enig i akkurat det. Men skal lese de en gang til å se om jeg forandrer mening om 3'ern. Jeg pleier å få litt nye syn på ting når jeg leser de en gang til ^^

Godt sagt! (0) Varsle Svar

elsket den :) synes virkelig den var bra! men den endte litt sånn: hææ, det kan ikke slutte nå? men vi får kanskje vite mer i 2'ern? unødvendig å si at neste bok er på vei til meg i posten i dette øyeblikk... jeg vil ha mer!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du burde nok lese all etre, for det er jo en triologi! Så de utfyller jo hverandre og det er ikke noen slutt før du har lest alle! :D Håper du liker de!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg har enda ikke begynt på 3'ern, for jeg syns nok 2'ern gikk litt i nedoverbakke... skeptisk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte den første boka utrolig godt, den andre var også kjempe bra, men den tredje levde liksom ikke helt opp til de to andre.. Men hvis du ikke leser den siste kommer du vel til å bli sittende å lure på hva som skjer til slutt? De er jo ikke de tykkeste bøkene som finnes, så det er verdt å invistere litt tid på:) Jeg bare skumleste en del avsnitt i den tredje boka, så jeg gikk glipp av en del action men fikk med meg de viktige hendelsene;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, men det er jo på en måte det som er problemet, slutten på toern gjorde liksom at jeg.... ikke bryr meg om hvordan det ender! men nå har jeg sett filmen, og fått opp gnisten igjen ,så det kan nok hende jeg avslutter triologien allikevel... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var jo bra, pleier å være sånn at man blir inspirert:) Jeg skal se filmen til helgen tror jeg, gleder meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har kun sett filmen, og vil helt klart lese boka også!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var bra, du blir sikkert ikke skuffa:) Har ikke sett filmen selv enda, men bøkene er jo som regel mye bedre. Også slipper du å vente til de neste filmene kommer for å finne ut hva som skjer:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja, jeg syns den var absolutt verdt en titt :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg så filmen i helgen. Den va kjempe bra og eg va skeptisk for eg leste alle tre bøkene i påsken og tenkte at filmen aldri kunne leve opp til bøkene, men de har virkelig gjort en god jobb! For de som likte bøkene kan eg anbefale filmen :) Kjekt å se selv om alle personene så helt annerledes ut enn det eg hadde tenkt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, filmen var veldig bra laget. Jeg var også veldig skeptisk da jeg så traileren, for hovedpersonene og settingen var ikke sånn som jeg hadde sett for meg i hodet (det er det vel egentlig aldri), men jeg synes de hadde gjort en utrolig god jobb med adaptasjon og valg av skuespillere! Filmopplevelsen var en smule annerledes enn bokopplevelsen, men det gjorde ingen ting:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Alle er egentlig ganske lettleste, men som alle sier var ikke bok nummer 3 så bra. De likte minst var vell hvordan den sluttet, ødela boka litt for meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

ja, nummer 2 ligger allerede på nattbordet mitt og venter, skal få begynt på den snart! Likte 1'ern VELDIG godt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieKirsten LundLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeThea