Vel, ja, jeg har ikke ikke lest Klassekampen eller uttalelsene, men jeg ville sikkert vært enige i at noen av dem er drøye. Sveipende gruppebeskrivelser, nedsettende argumenter - ikke min greie noen av delene. Og det er vel hovedtråden i... tråden... og resten blir kanskje en kjepphest for meg, det med takknemlighet.

Men, nei, jeg ser ikke automatisk at forfattere bør være glad for å ha lesere. I hvert fall ikke mange lesere, eller et bredest mulig utvalg av lesere. Jeg ser det ikke som merkelig hvis man foretrekker noen slags lesere fremfor andre (selv om akkurat kriterier som kjønn, alder, sosioøkonomisk status, virker temmelig irrelevante, så langt er jeg med). All ære til forfattere som ønsker å rekke ut hånda til leserne sine, men det er ikke den eneste måten å være forfatter på, ikke en gang den eneste måten å være forfatter som skriver noe lesverdig på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund