Målløs egentlig - den er umulig å beskrive, men den bergtok meg totalt! For en fortellerkunst! Om livet, om å holde lyset brennende til tross for livets bråttsjøer, om kjærligheten og dens heller trange kår. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Kom akkurat hjem fra en bokklubb i Tønsberg bibliotek, hvor denne ble anbefalt sterkt. Jeg ble kjempenyskjerrig, og måtte bare låne den. Så nå gleder jeg meg til å begynne å lese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da har du noe å glede deg til: )))

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå som jeg har lest den er jeg faktisk littegrann delt. Synes at den er fantastisk på sitt beste, der er språket nydelig - og jeg liker de små historiene, og den personlige synsvinkelen. Jeg ble skikkelig interessert i Silver, og ville lese mer om henne - og ble derfor litt skuffet når boka var ferdig. Den er jo så kort.

Men jeg synes historien om Babel Dark var uinteressant, og hadde håpet at det var en sterkere sammenheng mellom hans og Silvers historier enn det det var. Nå synes jeg hans historie var litt i veien, kanskje fordi jeg ikke likte ham, og ga litt blaffen i valgene han tok. Egentlig synes jeg at hele den delen kunne vært kuttet for å gi mer plass til Silver. Det var hun som var den spennende karakteren.

Tidvis synes jeg språket og allusjonene ble litt for pompøse. Ble liksom litt for kvasifilosofisk om kjærlighet og tilhørighet. Men heldigvis preget ikke dette for mye av boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg ser at du er litt delt, og det er ok. Jeg for min del syns Babel Dark passet godt inn, syns han utfylte bildet om fyret/lyset på en god måte jeg, som en kontrast på en måte. I den typer fortellinger er gjerne språket littegranne oppblåst, og jeg har etterhvert begynt å like det, det passer på en måte til sjangeren, selv om jeg ser klart at det kan oppfattes som for pompøst, ikke noe problem å se den, selv om jeg selv ser den litt annerledes da. Historien om Silver er en god og godt fortalt historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Må bare påpeke at jeg falt fullstendig for forfatteren, og definitivt kommer til å lese mer av henne. Mitt helhetlige inntrykk av boka er at den er kjempegod (til tross for noen svakheter).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumKirsten LundStig TCamillaHarald KPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun SvensliInge KnoffGrete AastorpnefertitiHanne Kvernmo RyeMalinn HjortlandToveStine SevilhaugSilje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsa