Tidenes skuffelse. Fortsatte å lese denne boken i håp om at den skulle bli bedre, men oppturen ble å vente på. Kjenner en lettelsens sukk nå som jeg endelig kan si meg ferdig med boken.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Enig med deg. Særlig den siste halvdelen av boken var bare en lang oppramsing av hendelser. Tok meg i å tenke at det virket som forfatteren hadde veldig dårlig tid.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg lika denne boka veldig godt. Tykkjer boka er godt skriven, og ho gir innsyn i iransk kultur og historie frå shaens styre, gjennom revolusjonen og til Kohmeini tok over. Eg likar bøker frå andre kulturar, skrivne av forfattarar frå gjeldande kultur. Dette er ei bok som eg har tenkt å lese omatt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er en god stund siden jeg leste denne, eller lyttet var det jo, har satt stikkord på den at jeg fant den interessant, men at den tapte seg en god del mot slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor-Arne JensenRufsetufsaPiippokattaKirsten LundTatiana WesserlingAnneWangNorahAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAlice NordliTone Maria JonassenKnut HauglandTherese HolmHarald KSigrid Blytt TøsdalBeathe SolbergBjørg RistvedtINA TORNESTove Obrestad WøienHeidiMathiasSiv ÅrdalStine AskeJulie StensethmgeReidun Anette AugustinTrude JensenAnniken RøilVilde Gran JohansenHanne MidtsundMarit HøvdeBertyTone SundlandStig TTheaKaren RamsvikHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingEllen E. MartolTove