Skal ned og finne denne på biblioteket. Slukt de jeg har funnet av Horst. Synes de er spennende, overraskende, toverdige....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Ja, de er troverdige, og "snille" - passe spennende. Fin slutt på denne, og gode temaer - men jeg synes Jakthundene er en god del bedre.
Har omtalt Vinterstengt i bloggen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Horst skal ha bonus for beskrivelsen av besøket i Vilnius, og for at etterforskeren ikke er alkoholiker. Merkelig som kriminalforfattere maser med at hovedpersonene skal være så opphengt i alkohol. Varg Veum og Harry Hole er, som alkoholikere flest, gjespende kjedelige.

Ellers var "Vinterstengt" en kjedelig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vinterstengt var første Lier Horst bok jeg har lest. Likte den veldig godt, og skal lese de andre bøkene hans også. Alltid snodig å se hvor ulikt man opplever en bok:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandTrude JensenJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenTove Obrestad WøienSigrid Blytt TøsdalBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo Larsen