Leste for litt sia Cloud Atlas av David Mitchell, og ble mektig imponert. Har nå fått tak i flere bøker av han, og var svært spent på om de har samme høye kvalitet. Etter å lest "number9dream" ser det svært lovende ut. Ikke helt på Cloud Atlas-nivå, men absolutt lesverdig.

Anbefaling til de svært mange som ikke har prøvd seg på David Mitchell; Gjør det!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg holder på med Cloud Atlas nå, og er helt begeistret over hvor godt den er skrevet, og den spennende historien. Får jo da veldig lyst til å lese mer av Mitchell, og lurte på om du har kommet deg gjennom noen flere av bøkene hans, og hvilke du evt ville anbefalt?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

David Mitchell har etter at jeg starta med Cloud Atlas blitt en liten favoritt, så jeg har lest det meste av han. I tillegg til de to omtalte her har jeg lest Ghostwritten, Black Swan Green og The Thousand Autumns of Jacob de Zoet. Jeg vil anbefale alle. De er ganske forskjellige, men jeg har likt alle sammen, prøv de!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takker for tips! Akkurat fullført Cloud Atlas. Det er lenge siden jeg har lest en så gripende og fascinerende bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det høres bra ut, skal absolutt sette de opp under "Skal lese". Takk for tips! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Lilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivHanne Kvernmo RyeConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  SkageIna Elisabeth Bøgh VigreTine SundalHarald KPirelliTone HFride LindsethelmeEllen E. MartolPetter Nikolai HansenMalinn HjortlandBjørg RistvedtHeidi HoltanFindusTralteKirsten Lund