Skuffende fra Jo Nesbø. Hadde ventet mer etter Panserhjerte, men slik er det, noe bra og noe dårlig fra forfattere. Håper på bedre neste gang.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Hvis det blir en neste gang da?:P

Jeg likte forsåvidt boken, men det ble litt rot med dialogen til "Gusto" til faren og ja, den var ikke like spennende som "Panserhjerte" som til nå er en av mine favorittbøker av Nesbø. Men - jeg håper virkelig ikke dette var slutten på Hole. Jeg trenger en til, en avslutning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg likte denne, jeg. Hørte den på lydbok, og Håvard Bakke er en mann som passer til å lese Nesbø. Jeg likte spesielt at det var mindre blod og gørr i denne enn i Panserhjerte (som jeg aldri, aldri kunne tenke meg å se på film!).

Det er vel exit Harry Hole nå, vel - men jeg synes Nesbø kan la Beate Lønn overta nå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg. Har lest samtlige Harry Hole-bøker og må si at denne er en av mine favoritter. Gradvis har bøkene blitt mer og mer makabre og jeg likte at tempoet nå ble satt litt ned og at det ikke var fullt så mye gørr. Spennende var den absolutt likevel...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila