Morsom bok å lese om han selv har kjennskap til Fagerborg eller er lærer. Elias Rukla får en dag nok av lektoryrket, elevene og paraplyen sin. Han går tilbake i fortiden og vi møter en yngre utgave og starten på forholdet med vakre Eva Linde, som han frykter ikke elsker han, og aldri har gjort det. Tilbake i nåtiden står han rådvill i Bislettkrysset etter å ha skjemmet seg ut foran elever og kolleger og bestemmer seg for aldri å dra tilbake til Fagerborg. Det er slutt. Det er slutt på hans uutholdelige tilværelse.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Elias Rukla er en hovedperson man ikke glemmer så lett - Da fikk jeg repetert denne da jeg fant kladd-notatene mine og omtalte den i bloggen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne lyttet jeg til nå, for første gang....glitrende språklig i hvert fall, en tragi-komisk roman, mer komisk kanskje. (Og spesielt interessant blir den når man selv har vært mange år som lektor i videregående....)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja