Før jeg skriver noen mer detaljert omtale: JA - her er klisjéene skrevet på løpende bånd. Men akk, så deilig. Jeg greide simpelthen ikke å legge fra meg denne boken, og tviler på at jeg kommer over en så lettlest og engasjerende bok på lenge.

3 generasjoner, krig og kjærlighet, sorger og gleder - og familiebånd; denne boken har alt.

Les den sakte - for når du lukker boken for siste gang skulle du ønske du fremdeles hadde noen sider igjen..

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Ja denne hadde jeg planer om å kose meg med i sommerferien . Men jeg har glemt hele boken , til jeg leste om den her inne. Nå har jeg lest 50 sider og er " hekta". Dette er virkelig en "slukebok". Jeg bare venter til jeg skal få satt meg i kosekroken , i kveld. Tenker den blir lest ferdig i løpet av i natt , eller i morgen . Deilig med en bok man kan sluke avogtil, mulig det også er kiosk litteratur , men i såfall en deilig kiosklitteratur. Jeg skal kjøpe meg sjokolade, koke meg kaffe, finne pleddet og bare hengi meg til denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

http://ellikkensbokhylle.blogspot.com/2011/06/lest-i-2011-39-orkideens-hemmelighet.html

Har skrevet om boken her (peker opp), om du skulle ha lyst til å lese. Jeg var temmelig pinlig berørt gjennom store deler av boken, men det var ikke til å unngå: Jeg storkoste meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilken type bok er dette? Jeg har hørt mye om den og sett den overalt, men jeg må innrømme at bare omslaget gjør meg skeptisk, tittelen likeså. Er det kiosklitteratur?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På en måte kan den vel sammenlignes med kiosklitteratur, og oppbyggingen av boka er veldig typisk for nye forfattere. Men noen ganger er det akkurat slike bøker jeg trenger, og denne krevde ingenting annet enn litt innlevelse - og det var deilig! Hvis man vet på forhånd at dette er en klisjéfylt bok uten de store overraskelsene tror jeg man liker den godt. Jeg synes ihvertfall den er årets slukebok :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

JA det er kiosklitteratur. Årets mest oppskrytte bok! Trivielt språk og forutsigbart plott, meget lettlest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Også så godt ; trivielt, forutsigbart og lettlest.! Det passer en regntung høstkveld.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes omslaget er nydelig. Jeg er ikke så opptatt av sjanger. Men vil vel ikke plassere denne under kiosk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er halveis og stor koser meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella