Både forfatter og bok var ukjent for meg da jeg plukket opp fra bunka med bøker jeg har fått, men ikke rukket lese, og bestemte meg for å gi den en sjanse i ei sommerferieuke.

Og det tok unektelig litt tid å bli fortrolig med Connellys skrivestil. En voldsom detaljrikdom, ikke i skildringer, men i nærmest hver eneste skritt etterforsker Harry Bosch tar, ga en følelse av lavt tempo - og en kunne lure på om historien noensinne virkelig ville komme i gang.

Nærmest umerkelig drar forfatteren deg imidlertid inn i noe som blir såpass spennende at siste halvdel av boka er vanskelig å legge fra seg. Noen uventede, men ikke helt far-off vendinger, en litt sliten, men likevel tålig sympatisk etterforsker, og et lite optimistisk bilde av L.A. politiet er blant ingrediensene.

Connelly er bedre på plot enn språk, og dette er ingen klassiker - men en ganske så god politiroman, det er det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Enig! Denne var grei nok, men ikke mer enn det.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

gretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11MathiasEli Hagelund