Detter er en bok som virkelig bekrefter hvorfor jeg liker å lese lette kjærlighets klisse bøker! De er så søte å lese. Denne tok meg virkelig inn i deres verden av super duper kliss. Men, jøss for en historie. Ingen blir overasket over utkommet, men man blir dratt med på den flotte reisen uansett. Og denne historien er ingen unntak, fra begynnelse til slutt vil du bare komme til siste kapittels så du kan få vite on antakelsene dine blir sanne, eller om det blir gjort en helt annen vending.

Jeg tror ikke jeg kan lese for mange av slike bøker, men det er fantastisk å kunne sette seg ned en herlig sommerdag i sola og lese slike bøker. Jeg storkoste meg gjennom historien, og satt med et stort smil da slutten ble lest.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M