denne boken var helt fantastisk! det værste jeg vet er når folk sier "denne boken er umurlig å legge fra seg" så er det ikke det alikevell.. dette er ikke en sånn gang! denne boken suger tak i deg fra første side og du vill bare lese mer og mer. dette er den beste boken jeg har lest så langt. jeg har ikke ord.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg har hatt denne i hylla i flere måneder og bare hørt gode ord om den. Skal prøve å få lest den i løpet av sommeren!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har også hørt mye bra om boka, og har vært nysgjerrig på den en stund nå. Var 2 sekunder unna å bestille den tidligere i dag, men "nøyde meg" med tre andre bøker på engelsk i denne omgang ;)
Er spent på hva du synes også når du får lest den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig spent på den boka. Har hørt så mye bra om den på forskjellige blogger osv, så jeg blir så nysgjerrig!:) Lurer på om jeg skal skyve den litt frem i skal lese bunken:) Kanskje jeg liker den så godt og får deg til å overtale deg til å bestille den? Vi får se:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hehe, det skulle ikke forundre meg i så fall. ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonTurid KjendliePiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskeTore Halsa