... og etter denne boka orka eg ikkje meir av Harry Potter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Snobbete gamliser

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Haha :) Ikke alle gamliser som gir opp Harry Potter, da, jeg har lest alle. Og når det først er snakk om Harry, liker jeg Potter bedre enn både Hole, prinsen og Svinesund...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det er trist, for da går du glipp av den beste av dem alle, nemlig den tredje. Les den også. Liker du ikke den kan du heller gi opp.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg leste i sin tid De vises stein og ga meg med det. Ikke fordi jeg ikke orket mer, men det er jo så mye annet en kan ta seg til. (Oversetteren må forresten ha hatt det moro mens han holdt på!)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ikke rart, siden det er den desidert dårligste av dem. 3,4,5,6 og til nød 7 er svært gode og anbefales om det var noe i 1 du likte.

2 er bare en dårlig kopi av 1.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Marianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GTor-Arne JensenCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokattaKirsten LundTorill RevheimBjørg RistvedtHarald KLinda NyrudTone SundlandIngunn SJulie StensethSolveigMonica CarlsenJBStine SevilhaugTone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenTine SundalHildeToveHeidiTine VictoriaHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.