Lot meg litt motvillig sjarmere av de to rotehuene Emmi og Leo igjen. Mye av det samme som forrige bok, men jeg leste den på rekordtid - måtte bare vite hvordan dette gikk!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Helt enig! Har sjelden vært så frustrert etter å ha lest ferdig en bok, som etter Nordavinden. Leste den på en dag eller to, og satt igjen med en gedigen følelse av SKUFFELSE. Er det muuulig, liksom?? Det er ikke lov å avslutte en bok slik!!! Så gikk det vel et år, og plutselig oppdaget jeg at oppfølgeren skulle komme. Jippi! Og den skuffet ikke. Slukte den på noen timer. ENDELIG hæppi ending! Men stor skrivekunst? Neida. Bare en oppslukende herlig leseopplevelse. Og noen ganger er det mer enn nok.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Deilig å lese noe som er så lett og romantisk. Koste meg med disse bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, en heller lapskaus av misforståelser og utholdenhet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Samme for meg, måtte bare vite hvordan det gikk. Har neppe lest noen bøker så raskt som disse to om Emmi og Leo. Ikke stor skrivekunst, men en fornøyelig kommunikasjon og artig historie i nåtiden;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig , ikke stor skrivekunst men jeg måtte som dere andre finne ut hvordan det gikke med Emmi og Leo. Men etter det er bøkene raskt glemt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg pleier vanligvis å bruke litt tid på en bok, men mesteparten av denne tok jeg på EN kveld! Øynene flyr over teksten, hendene blar nesten før sidene er ferdigleste... Herlig lett og drivende underholdning!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeVannflaskeKjersti STine VictoriaHeidi HoltanLabbelineIngunnJNorahJBLinnJeanettePer LundSigrid NygaardMarianneNCathrine PedersenTonjeJane Foss HaugenRufsetufsaJoakimHilde Merete GjessingPernille GrimelandBente NogvaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde H HelsethKarin BerggretemorTanteMamieChristoffer SmedaasPiippokattaKirsten LundStig TLiv-Torill AustgulenellinoronilleBeathe SolbergNabodamaLesevimsaGro-Anita RoenIngvild SCarine OlsrødAnne Berit Grønbech