Dette er en veldig inspirerende og flott bok som ikke bare inneholdt en fantastisk historie, men som også er full av visdom og kunnskap om livet. Boka viser oss en bit av livet til Elizabeth Gilbert og hennes opp og nedturer i livet. hun tar oss med på sin ett års reise for å finne nytelse, hengivenhet og balanse. Boka inneholdt mye humor som var et pluss, men også mye av de menneskelige følelsene som vi alle kan kjenne oss igjen i. Man må ha litt tålmodighet for å lese den og også konsentrasjon, men når man først setter seg inn for å lese den er den veldig interessant. Jeg likte boka og den anbefales.

Tatt fra boka: ”For å finne den balansen du søker, må du bli som dette. Du må ha føttene så solid plantet på jorden at det føles som du har fire bein istedenfor to. Slik kan du bli værende i verden. Men du må slutte å se verden gjennom hodet ditt. Du må se gjennom hjertet ditt isteden. Slik vil du kjenne Gud.”

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias