Hva mer kan man ønske seg? En krimbok som er ulidelig spennende, har en troverdig handling og sist men ikke minst med en stor porsjon humor! Dette siste er særlig knyttet til personen Assad. Med sine mange pussige påfunn og alle sine språklige rariteter er han en herlig person. Dessuten selv om hver bok er en avsluttet enhet, er det likevel noe som ikke er avsluttet og løst. Uløste mysterier knytter seg til begge hovedpersonene. Hva skjedde egentlig den gang i forkant av det fatale skyte-dramaet med Carl, Anker og Harry? Og særlig er jeg nysgjerrig på Assad. Hvorfor skjuler han sin egentlige adresse, hvorfor sloss han med den andre innvandrer- politimannen og hvem var det han snakket med på skype i de tidlige morgentimer? Disse spørsmålene gjør at jeg BARE MÅ HA DEN, neste bok altså.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Det er nettopp alt det du skriver her som gjør at jeg også bare MÅ ha disse bøkene til Jussi Adler-Olsen.
Personene i bøkene er så fargerike, morsomme og interessante, og språket, dialogene og humoren er helt herlige!
Dette er ikke bare krim og spenning, men livet på godt og vondt. Dårlige dager, gode dager, livets og tilværelsens alle oppturer og nedturer, slik som vi alle kan oppleve både titt og ofte.
Jeg vil vite hvordan det går, og nå holder jeg på med den siste boka om Avdeling Q foreløpig, nemlig Journal 64. Håper på mange flere!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Nettopp bynt på den...sååå super...:)...Har lest hans andre Kvinnen i buret og Fasandreperne! Love them!!!! Og habn Assad der ja..hehehe, han e elskelig :)))

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi