Til tross for at jeg hadde hørt masse positivt om denne boken, overgikk den absolutt alle mine forventninger. Den forteller en usedvanlig vakker historie om to kvinner som tilfeldigvis føres sammen i kampen mot undertrykkelse, krig og en motbydelig ektemann. En fortelling av de ytterst sjeldne, så forferdelig, allikevel så fantastisk flott. Jeg kommer aldri til å glemme denne boken, Laila, Mariam eller Tariq - om jeg så dør i morgen eller om hundre tusen år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg hørte den på lydbok på svensk faktis. En gripende historie. Jeg fikk litt annet syn på utenlandske kvinner, og hvordan deres tøffe hverdag er. Ei bok jeg aldri vil glemme. Gjorde sterkt inntrykk på meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er helt enig!! Khaled Hosseini er fantastisk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundTone HAnne-Stine Ruud HusevågHarald KVannflaskeingar hTralteJoakimDinaLesevimsaGrete AastorpStein KippersundHanne Kvernmo RyeMarianne MTanteMamieIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnie