Leste første halvdel og hørte siste halvdel som lydbok. Synes første del var best. Mulig dette hadde noe med oppleser å gjøre.

Enig i at det av og til kan være lurt å bryte opp litt, tenke over hva en vil med livet, gjøre noen endringer. Allikevel kan det være litt drastisk å gjøre det på en slik måte. Det å finne seg selv er fint, gjøre som en selv vil (uten at det går utover andre), å ikke bare gjøre som andre eller samfunnet vil eller forventer, joda det er bra, men det ble brukt til for mange sider i boka. Ble derfor noe langtekkelig. Skal allikevel se filmen, for jeg har veldig sansen for Julia Roberts!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevåggretemorKirsten LundHeidi HoltanVannflaskeHarald KJohn LarsenHanne Kvernmo RyeAndreas BokleserRisRosOgKlagingStig TJulie StensethBookiacFrode Øglænd  MalminTheaIngeborg GSilje HvalstadsiljehusmorVibekeTom-Erik FallaLars MæhlumTor Arne MyklebustWenche VargasCarine OlsrødReadninggirl30TuridmajaMargrethe  HaugenJoannHilde VrangsagenIngunn SINA TORNESsomniferumAnneWangDemeterIreneleserLisbeth Marie UvaagDaffy EnglundlittymseKaramasov11Mathias