"Gjenferd" kom til meg i postkassa i dag, forhåndsbestilt og etterlengtet. Spørs om jeg begynner med det samme, de to andre bøkene jeg har på gang må finne seg i å ligge litt på vent. Er fasinert av Harry Hole figuren og Jo Nesbø sin stil og har store forhåpninger til denne boka. Terningkast 5 i VG, så jeg....

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg er ferdig med Gjenferd og kan skrive under på at den lever opp til forventningene. Ga den en 6'er jeg. Boka er gjenomført og godt skrevet. Nesbø har gjort leksa si når det gjelder fakta. Spennende, følelsesladet og overraskende. Skal ikke skrive så mye mer enn dette, lar dere andre få lese den uten at jeg røper for mye av handlingen. :O)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Enig! Er stor fan av Hole, og denne skuffer ikke! De detaljerte skildringene fra narkotikamiljøet er utrolige, skulle nesten tro han hadde opplevd det selv. Og overraskende absolutt!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så bra!! :D Gleder meg skikkelg til å fortsette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig! Denne boken har jeg høye forventninger til, og den passer nok perfekt sammen med en langhelg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleder meg også! Pakker i vei for en liten pinseferie nå, men skal reise meg kjipe Ryanair og kan kun ha med minimalt med bagasje...og det er jo derfor jeg kjøpte Kindle...Men, det kan nok tenkes at jeg ikke klarer å dy meg hvis jeg skulle få tak i den!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SChristofer GabrielsenBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig T