Jeg skal lese denne boka snart, og kjenner at jeg gleder meg tul det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg også har tenkt å lese denne. Har hørt at den skal være enda bedre enn "La meg synge deg stille sanger", som jeg nettopp har lest.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ett år etter at noen av dere andre Bokelskere har lest bøker av Linda Olsson , har jeg oppdaget henne!! Hun er fabelaktig med ord. Jeg forelsket meg i hennes bok : La meg synge deg stille sanger . Også sjekket jeg litt på sidene her om hva andre mener om forfatterens andre bøker. Ser at Sonata for Miriam har slått ann hos noen men jeg lurer på om Linda Olsson skriver litt i samme stil i denne boken, som La meg synge deg stille sanger.?Jeg blir liksom ikke ferdig med boka følesesmessig, den satte seg fast hos meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Likte desverre ikkje boka så godt sjølv, men leste den ut. Har ikkje lest "La meg..." men har intrykk av at den er betre. Skuffa, for eg syns boka hadde spennande tematikk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leste denna i jula og syns egentlig 'La meg synge deg stille sanger' var bedre. Er ikke helt sikker på hvorfor egentlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan jeg spørre: synes du forfatteren får til dialog bedre i Sonate-boken enn i Stille sanger? Jeg har kun lest Stille sanger, som var en nydelig bok men dessverre ikke troverdig dialog, bare lange enetaler. Jeg lurer på om forfatteren har forbedret dette.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en del enetale i Sonate-boken også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergTor Arne DahlalpakkaJan-Olav SelforsJoannMorten JensenTor-Arne JensenIngvild SChristofer GabrielsenBjørg L.Barbro  KnudsenSynnøve H HoelHeidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig T