Leste denne på svensk. Spennende som de andre bøkene av Läckberg. Holder spenningen gjennom boka og man kan ikke gjette hvem som er morderen før det nesten er slutt. Og spøkelser er med og... Gleder meg til neste krim av henne!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Nok en spennende krim fra Camilla Läckberg. Mange skjebner, mye spenning og en fin tråd mellom nåtid og fortid går gjennom hele boken. Likte den godt tross alle de tragiske livene som beskrives.

Noe som irriterte meg, som muligens er oversetterens feil, er det gjentatte spørsmålet "Hvordan går det for deg?" Hvordan går det med deg/ med arbeidet ditt/ det du driver med, hadde vært mer nærliggende. Mulig jeg er opphengt, men syns det var litt merkelig spørsmålsformulering. Fikk feil assosiasjoner som ødela litt av lesegleden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka var ganske spennende og man får lyst til å finne ut hva som har skjedd. Opptur i forhold til Havfruen, som jeg syntes var en skuffelse

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelLene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BB