Makaber, mildt sagt, men vanskeleg å lege vekk. God krim!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Både Tokyo, Fuglemannen og Kuren er utroligbra. Hayder er en dyktig skribent som kan å sjokkere. Jeg kommer til å lese alle bøkene hun gir ut. Hun er rå til å skrive.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Oppfølgeren til Kuren - Ritual (usikker på den norske tittelen) er også god, faktisk den jeg har likt best så langt. Gleder meg til å lese fortsettelsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ritual har jeg ikke fått med meg ennå, men har hørt om den og har sett på youtube at Mo Hayder selv har snakket litt om den. Den høres interessant ut. Så den skal jeg lese. Om jeg får tak i den på norsk eller engelsk spiller ingen rolle. Jeg tar den første utgaven jeg kommer over, da gjør det ikke om den er på engelsk eller oversatt:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fantastisk bok! Foferdelig, men ikke spekulativt ekkel. Satt hele tiden og grudde meg til det som måtte komme frem. Denne har jeg lånt videre til mange, og alle har blitt rystet, men har syns det var utrolig bra. Syns denne er Mo Hayders beste. En man husker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Likte den boken kjempegodt! Annerledes og fengende. Umulig å legge bort. Lyst å lese igjen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundMads Leonard HolvikRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BBPiippokattaBentesomniferumStig TCamillaPrunellaMarit MogstadsiljehusmorReidun Svensli