Syntes boken begynte altfor rotete. Var vanskelig å "huske" all informasjon man hadde blitt presentert.

Historien i seg selv var bra, og når jeg først kom inn i det, så var det vanskelig å legge fra meg boken. Men jeg er likevel ikke så sikker på at jeg kommer til å skaffe meg flere bøker av Fred Vargas. Må tenke på den :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg ble ikke sånn mer enn passe begeistret for denne. Tok tid å komme inn i historien, mange detaljer, mye makabert, og en komisk humor i det makabre som ble litt underlig for meg. Leste den som feriebok, underveis på reise, kanskje ble det også vanskleig konsentrere seg nok? Hm, tror ikke jeg velger Vargas neste gang. Sverger heller til Chris Tvedt eller noen andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at starten var laber, hadde mest lyst til å avbryte boka. Fortsatte, og det kom seg litt, men jeg er ganske sikker på at jeg IKKE skal lese mer av Fred Vargas.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelLene AndresenMarianne WollvikJan Arne NygaardAkima MontgomeryHilde Merete GjessingMads Leonard HolvikTanteMamieFride LindsethAnne-Stine Ruud HusevågKirsten LundRagnar TømmerstøBente L.HanneBeathe SolbergHarald KBenediktePerSpelemannEileen BørresenLailaMalinn HjortlandFindusAnniken RøilTove Obrestad WøienTine SundalTor-Arne JensenTorill RevheimDaffy EnglundEvaingar hDolly DuckTheaVannflaskeritaolineTore HalsaDemeterEgil StangelandIngvild SLars MæhlumHeidi BB